NIEUWS

Resultaten online

De resultaten van de Sportics Triathlon Ieper staan online op onze website.

Resultaten 2017

Individuele inschrijvingen gesloten

De individuele inschrijvingen zijn definitief gesloten en volzet! Inschrijven kan alleen nog in Trio

Inschrijvingen bijna volzet

Sportics Triathlon Ieper-In Flanders Fields- 
Individual race: 75% sold out --> 125 places left
Trio race: 60% sold out! --> 40 places left
Register now!

Inschrijvingen geopend

Vanaf 1 april zijn de inschrijvingen geopend voor iedereen! Inschrijven kan via het tabblad inschrijven! Niet aarzelen de plaatsen zijn beperkt! 

Inschrijvingen geopend voor gelicentieerden en inwoners van Groot Ieper!

Op 1 maart zijn de inschrijvingen geopend voor gelicentieerde atleten en inwoners van Groot Ieper. Tijdens deze periode kunnen de inwoners van Groot Ieper inschrijven aan het ledentarief, wat wil zeggen dat de 20 euro voor een daglicentie niet hoeft betaald te worden. Dit is geldig tot 1 april! Vanaf 1 april zijn de inschrijvingen open voor iedereen! 

AFTERMOVIE

Ontdek de aftermovie van de In Flanders Fields Triathlon Ieper 2016!
 

BEDANKT

De zevende editie van de In Flanders Fields Triathlon Ieper zit er alweer op! We willen graag iedereen bedanken die er vandaag mee met ons een fantastische dag van hebben gemaakt: deelnemers, supporters, medewerkers, sponsors en stadsbesturen! Jullie waren FAN-TAS-TISCH! Bedankt en tot volgend jaar!!!

Ook de algemene resultaten en trio resultaten staan online.

GESLOTEN INSCHRIJVINGEN

De individuele inschrijvingen zijn gesloten! Inschrijven in trio kan nog tot zaterdag 3 september 23u59 daarna gaan ze onherroepelijk dicht!!!

PARCOURSVERKENNING

Zoals ieder jaar organiseren wij dit jaar opnieuw een gezamenlijke parcoursverkenning waarbij we in groep het fietsparcours verkennen.

Daar het fietsparcours dit jaar bijna volledig vernieuwd werd is het zeker aan te raden het parcours al eens op voorhand verkend te hebben. Hiervoor hebben wij twee gezamenlijke momenten voorzien namelijk op zaterdag 3 september en op zaterdag 10 september. We verzamelen rond 8u45 om om 9u stipt te vertrekken op de parking van het zwembad in Ieper (Leopold III-laan 18, 8900 Ieper).

Hierbij wordt de 40 km op een heel rustig tempo gereden aangepast voor alle aanwezigen.
Wij vragen wel dat iedere deelnemer een fietshelm draagt, anders zal worden gevraagd om te volgen op ruime afstand van de groep.

Dit jaar is er geen mogelijkheid om het zwemparcours te verkennen daar we een uitzonderlijke toestemming krijgen om de Ieperse stadsgrachten te gebruiken. Wij vragen dan ook om niet zonder toestemming te zwemmen zodat wij onze toelating niet verliezen.

Bijkomende vragen mogen steeds gestuurd worden naar info@triathlonieper.be.

INSCHRIJVINGEN

De inschrijvingen voor de 7e editie van de In Flanders Fields Triathlon zijn officieel geopend! Aarzel niet langer de plaatsen zijn beperkt! INSCHRIJVEN IS DE BOODSCHAP!

OPNIEUW ZWEMMEN IN DE VESTINGEN

De kogel is door de kerk: de komende editie van de In Flanders Fields Triathlon Ieper wordt er opnieuw gezwommen in de Ieperse Vestingen. Goed nieuws, zowel voor atleten als voor de vele supporters. Vanaf nu sleutelen we aan een aangepast fietsparcours. Binnenkort meer hierover!

EDITIE 2016

Het organiserend team van de In Flanders Fields Triathlon wenst iedereen een fantastisch 2016 toe vol met (sportieve) hoogtepunten!

Wij kunnen ook alvast aankondigen dat de In Flanders Fields Triathlon Ieper 2016 zal doorgaan op ZONDAG 18 september!

Hou alvast onze Facebookpagina en website in de gaten voor meer nieuws!!

DEFINITIEVE VERDELING WAVES

U kan hier de defenitieve verdeling van de waves raadplegen. Klik hier.

GEZAMENLIJKE PARCOURSVERKENNING

Naar aanleiding van de 6e In Flanders Fields Triathlon nodigen wij u graag uit op onze gezamenlijke parcoursverkenning die zal doorgaan op zondag 13 september. Hierbij leggen we in groep en onder begeleiding het zwemparcours en het fietsparcours af.

Om 8u45 spreken we af op de parking van OC 't Riet, Seelbachdreef 4 Zillbeke, met iedereen die het zwemparcours wil verkennen. Wij zorgen ervoor dat schoenen of slippers die je gebruikt om naar de zwemstart te wandelen terug aan OC 't Riet terechtkomen (NIET op de dag van de wedstrijd!!). We leggen het zwemparcours 1 maal samen af, mensen die nogmaals willen terug zwemmen zijn vrij dit te doen, maar dit zal niet onder begeleiding verlopen.

Om 10u verzamelen we opnieuw op de parking van OC 't Riet om samen 1 maal het fietsparcours af te leggen. Hierbij vragen wij dat iedereen VERPLICHT een helm draagt, indien u deze niet draagt zullen wij vragen om achter de groep te fietsen. Er zal op een rustig tempo worden gereden zodat iedereen kan volgen en de training voor iedereen toegankelijk is.

Indien er nog vragen zijn kan u deze steeds stellen via info@triathlonieper.be.

INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

De inschrijvingen voor de 6e editie van de In Flanders Fields Triathlon Ieper zijn gesloten! Binnenkort komt de definitieve deelnemerslijst online!

BESLISSING SCHEPENCOLLEGE IVM ZWEMONDERDEEL

Op het schepencollege van 10 augustus werd beslist dat het zwemonderdeel van de In Flanders Fields Triathlon zal doorgaan in Zillebeke vijver en niet in de Ieperse Vesten. Volgens het schepencollege is het water in Zillbeke van voldoende kwaliteit om de zwemproef te laten doorgaan.

Als organisatie betreuren wij ten zeerste dat er geen gehoor werd gegeven aan onze argumenten waarom de Ieperse Vesten voor ons een betere locatie is. Ook de manier waarop wij deze beslissing te horen kregen (zelf moeten lezen op de website van stad Ieper) vonden wij ondermaats. Blijkbaar hebben we te weinig politieke invloed om een degelijke beslissing door te duwen Wij hopen dan ook dat we niet hetzelfde lot zullen moeten ondergaan als de kayakclub de Paddel uit Dikkebus en in 2 dagen onze volledige organisatie verleggen!!

Desondanks deze beslissing zullen wij als organisatie er opnieuw voor zorgen dat er op 19 september een wedstrijd staat die de naam In Flanders Fields Triathlon Ieper waardig is en waar iedereen kan genieten van onze prachtige sport!

http://www.ieper.be/default.aspx?SGREF=98&CREF=45880

INSCHRIJVINGEN :

Inschrijvingen 6e In Flanders Fields Triathlon Ieper 2015 zijn officieel voor iedereen open! Al meer dan 100 personen zijn ingeschreven dus wacht niet te lang met ook jouw registratie, de plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan via onderstaande knop!

inschrijven

AFFICHE EN WEBSITE 2015 :

Big thanks aan onze partner D-Sign Studio uit Ieper!

INSCHRIJVINGEN OPEN :

VANAF VANDAAG ZIJN DE INSCHRIJVINGEN OPEN VOOR GELICENTIEERDEN EN INWONERS VAN GROOT IEPER!

Hierbij kunnen wij ook melden dat inwoners van groot Ieper tijdens de periode 1 maart-31 maart 2015 kunnen inschrijven aan leden tarief!! Dit wil zeggen dat in deze periode voor inwoners van GROOT IEPER die GEEN licentie hebben bij de VTDL het inschrijvingsbedrag 40 euro bedraagt in plaats van 55! Haast u dit voordeel is enkel geldig tot 31 maart!!!!

Inschrijven is dus de boodschap!

Mensen die geen licentie hebben en niet in groot Ieper wonen dienen nog even geduld te hebben tot 1 april.

inschrijven

De IFFT machine draait weeral op volle toeren en dus hier zijn we terug met meer nieuws!

Dat de In Flanders Fields Triathlon Ieper 2015 doorgaat op 19 september staat natuurlijk al lang aangestipt in jullie agenda, maar daarnaast mag je ook nog toevoegen vanaf wanneer je een van de startplaatsen kan bemachtigen!

Op 1 maart 2015 gaan de inschrijvingen open voor personen met een licentie van de VTDL n inwoners van groot Ieper.

Op 1 april 2015 gaan de inschrijvingen open voor iedereen!

Wees er op tijd bij want vorig jaar waren wij volzet en hebben wij heel wat mensen moeten teleurstellen! Aanduiden in de agenda is dus de boodschap! Verder kunnen wij reeds aankondigen dat de zwemproef terug zal doorgaan in Zillebeke Vijver, mr indien de problematiek met de blauwwieren zich opnieuw stelt zal er opnieuw worden uitgeweken naar de Ieperse Vesten. Wij hopen op het beste!!

Samen op naar een spetterende 6e editie!

Een prachtig en sportief 2015!

Het In Flanders Fields Triathlon Team wenst iedereen een prachtig 2015 toe vol (sportieve) hoogtepunten! Wij hopen dat ook onze wedstrijd terug op jullie kalender mag prijken! Hou alvast een plaatsje vrij op zaterdag 19 september 2015 want dan wordt er terug gesport in de Vlaamse Velden in en rond Ieper!

See you there!